Блукаючи тенетами Інтернету натрапила на "Рецепт на Новий рік" ( окремі джерела приписують його матері письменника Йоганна Вольфґанґа фон Ґете – Катерині Елізабет Ґете). Цей рецепт припав мені до душі, тому радо поділюсь ним із вами.
"Беремо дванадцять місяців року і добре очищаємо їх від заздрощів, ненависті, розпачу, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості.
Кожен місяць розрізаємо на три рівні частини, при цьому уважно дотримуємося пропорції, щоб кожен день був заповнений роботою не більше, ніж на третину, а інші дві третини були заповнені радістю, молитвою і веселощами.
Додаємо три повні (з верхом) ложки оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, кілька зерен терпимості і нарешті щіпку ввічливості та порядності у ставленні до всіх, а найголовніше - до ближніх.
Усю отриману суміш заливаємо зверху ЛЮБОВ’Ю!
Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками доброти й уваги.
Подавати щоденно з гарніром з теплих слів і сердечних посмішок, що зігріватимуть серце та душу.
Смачного! Вдалого Нового року!"
"Беремо дванадцять місяців року і добре очищаємо їх від заздрощів, ненависті, розпачу, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості.
Кожен місяць розрізаємо на три рівні частини, при цьому уважно дотримуємося пропорції, щоб кожен день був заповнений роботою не більше, ніж на третину, а інші дві третини були заповнені радістю, молитвою і веселощами.
Додаємо три повні (з верхом) ложки оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, кілька зерен терпимості і нарешті щіпку ввічливості та порядності у ставленні до всіх, а найголовніше - до ближніх.
Усю отриману суміш заливаємо зверху ЛЮБОВ’Ю!
Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками доброти й уваги.
Подавати щоденно з гарніром з теплих слів і сердечних посмішок, що зігріватимуть серце та душу.
Смачного! Вдалого Нового року!"
Немає коментарів:
Дописати коментар