Шестикласникам

понеділок, 18 березня 2013 р.


23 березня відбудеться перша сесія пробного ЗНО

 Упродовж  23 та 30 березня регіональні центри оцінювання якості освіти  проведуть пробні тестування з усіх тестових предметів, що включені до цьогорічної програми проведення ЗНО.

Як відомо, беручи участь у пробному тестуванні, майбутні абітурієнти матимуть можливість опинитись в атмосфері  проведення тестування з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО в 2013 році. 
   23 березня абітурієнти зможуть пройти тестування з української мови і літератури, біології, фізики, російської мови, всесвітньої історії або однієї з іноземних мов: англійської, німецької, французької або іспанської.

   30 березня 2013 року, відповідно до розкладу пробного ЗНО, відбудуться тестування з математики, історії України, хімії, географії та світової літератури.
      Допуск абітурієнтів на пункти тестування здійснюватиметься за наявності паспорта (свідоцтва про народження), запрошення та квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного ЗНО.
Результати пробного тестування учасники зможуть визначити самостійно. Після закінчення часу, відведеного для роботи з тестом, учасники тестування отримують інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами нарахування тестових балів.

Місце та час проведення пробного ЗНО визначено регіональними центрами оцінювання якості освіти та вказане у запрошенні на пробне ЗНО, яке абітурієнти можуть роздрукувати самостійно з персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Всі тести пробного ЗНО розпочинатимуться об 11.00

Немає коментарів:

Дописати коментар