Шестикласникам

середа, 22 травня 2013 р.


Державна підсумкова атестація випускників 11-х класів 2013

Як відомо, 27 травня відбудеться  державна підсумкова атестація випускників 11-х класів з української мови, яка  є обов’язковою. Вона  буде проведена у формі переказу без творчого завдання за текстом, визначеним визначеним за посібником   "Збірник переказів для державної підсумкової атестації з української мови. 11 клас" (укл. Шелехова Г.Т., Новосьолова В.І., Ярмолюк А.В. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2013).
   ДПА 2013 11 клас Переказ. Збірник переказів для державної підсумкової атестації з української мови. 11клас (завдання)  Збірник містить тексти 60 переказів, на виконання завдання державної підсумкової атестації з української мови в 11 класі відводиться 90 хвилин, протягом яких учні докладно відтворюють первинний текст запропонованого переказу з урахуванням його смислової і структурної цілісності (без додаткового творчого завдання).
Цього року зміст державної підсумкової атестації з української мови для учнів 11-х класів учні та вчителі дізнаються за допомогою Інтернету та Українського радіо, оголошення по телебаченню не буде, так як  цього дня проводиметься   повна технічна профілактика Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, тобто не буде працювати жоден загальнонаціональний канал.
"Є три варіанти вирішення зазначеного питання: перший – оголошення он-лайн з приміщення Міністерства освіти і науки через мережу Інтернет; другий – через Українське радіо; третій – направити листа і поінформувати в телефонному режимі регіональні підрозділи", - зазначив міністр освіти і науки Дмитро Табачник.

Немає коментарів:

Дописати коментар