Шестикласникам

понеділок, 18 грудня 2017 р.

 19 грудня - свято  відчуттям таємничості і чарівної казки

   Цей день шанування Святого Миколи Чудотворця відзначають як православні, так і католики, адже це з тих свят, які дарують радість не тільки дорослим, але й дітям, особливо дітям, адже цей святий вважається захисником і покровителем усіх дітей світу, передає Ukr.Media.

Вважається,  що в цей день Святий Миколай спускається з небес і урочисто крокує по землі, а вся нечисть перед його появою розсипається в різні боки, всі духи темряви йшли в ніч на 19 грудня в день Святого Миколая, поступаючись місцем світла, добра і веселощів.
Святий Миколай дарує подарунки тільки тим дітям, які весь рік вели себе добре, слухалися батьків і старших у сім’ї, добре вчилися і не робили поганих вчинків. До таких дітей приходить Святий і  подарунки кладе поруч з ліжком, або під подушку.

А дітям, які не слухалися, погано вчилися і вели себе погано весь рік, Святий приносить не солодощі, а різки. 
Як дізнається Святий Миколай про те, які діти поводилися добре, а які не дуже? Він завжди ходить зі свитою, яка складається з двох ангелів і двох чортиків. Ангели знають про те, які діти хороші, а чортики нашіптують Святому Миколаєві про проступки  дітей, і той дарує їм різки.
  А чи відомо вам,  що у світі  в цей день традиційно відзначають Міжнародний день допомоги бідним людям?
   Бажаю, щоб у вашому серці завжди були доброта і тепло, якими щедро ділиться в цей світлий день Святий Миколай.

Немає коментарів:

Дописати коментар